Dé perfecte catering met foodtruck

Wanneer je een evenement organiseert komt er heel wat bij kijken. Wanneer je kiest voor catering met foodtruck, bespaar je jezelf al heel wat werk. De missie van Le Garage Foodtruck is om jou volledig te ontzorgen wat de catering betreft met onze formules, zodat jij je 100% op je gasten kan focussen.

Praktische benodigdheden

Catering met foodtruck

Of het nu om een verjaardagsfeest, een tuinfeest, een trouwfeest, een babyborrel of een bedrijfsevent gaat, voor een perfect verloop van het evenement zijn een aantal zaken cruciaal op de eventlocatie. 

foodtruck
Moet er elektriciteit voorzien zijn?

Wij rekenen erop dat je zelf stroom voorziet. Er dienen twee (aparte!) circuits van elk 16 ampère (220 volt) aanwezig te zijn binnen de 40 meter. Wij brengen zelf onze verlengkabels mee.

Hoeveel plaats is er nodig voor de foodtruck?

Er is voldoende ruimte en een vlakke standplaats nodig voor onze foodtruck. We rekenen zeker op 4 meter op 8 meter. Voorzie daarnaast zeker voldoende ruimte om te manoeuvreren.

Wat met eventueel afval?

We houden van orde en netheid! Ons afval wordt verzameld in een vuilniszak. De vuilzak wordt na het event netjes achtergelaten.

foodtruck

Optionele extra’s

Alles voor het perfecte evenement

Om een geslaagd event te organiseren, zijn er heel wat belangrijke tools nodig, die je niet meteen zelf in huis hebt. Wij kunnen je evenement ondersteunen met optionele extra’s op aanvraag om je volledig te ontzorgen!

Kan er voor bediening ter plaatse gezorgd worden?

Standaard zit dit niet in ons aanbod. Er wordt verwacht dat de gasten zich naar de foodtruck begeven om hun hamburgers en ander lekkers af te halen. Wens je toch bediening aan tafel of tijdens een receptie? Dan kan dit op aanvraag. De kostprijs hiervan bedraagt dan het uurloon van onze extra medewerker.

Kan ik statafels en hoezen huren?

Ja hoor! Op aanvraag kunnen wij statafels (maximaal 8 stuks) voorzien met hoes. De huur bedraaagt €12,00 per stuk (inclusief hoes).

Hoeveel zal de catering met foodtruck exact kosten?

Weet exact wat je kan verwachten

Uiteraard vinden we het belangrijk dat je het kostenplaatje vooraf goed kan inschatten. Zo werken we met verschillende formules, waardoor je exact weet wat je kan verwachten. Bovendien delen we graag extra kosten mee, waardoor je antwoord krijgt op de vraag: ‘Hoeveel kost een foodtruck nu echt?’

Le Garage Foodtruck - Amber De Cock
Hoeveel bedraagt de kilometervergoeding?

Voor wie zich in een straal van 15km rond Beveren-Waas bevind, heeft geluk. In dat geval hoef je geen kilometervergoeding te betalen. Gaat je event op een verder gelegen locatie door dan 15km, dan bedraagt de kilometervergoeding €0,65/kilometer. Ons vertrekpunt is Beveren-Waas.

(Vergeet niet dat we heen en terug moeten!)

Is er een minimum afnamebedrag vooralleer de foodtruck tot bij mij komt?

Ja. Houd rekening met een minimum afnamebedrag van € 400,00. We gaan tot het uiterste om prijs-kwaliteit ’t beste van ’t beste voor te schotelen en dat kunnen we alleen vanaf bepaalde hoeveelheden. Dit minimum afnamebedrag beduidt enkel op de consumptie van onze formules. Het is dus exclusief andere vergoedingen, zoals de eventuele kilometervergoeding en de vaste werkingskost.

Kan ik de catering met foodtruck ook inhuren zonder aan het minimum afnamebedrag te komen?

Ja, maar houd er dan wel rekening mee dat het minimum afnamebedrag op de factuur vermeld zal staan, ook al werd er minder afgenomen.

Hoeveel bedragen de vaste werkingskosten om ter plaatse te komen?

Wanneer we met Le Garage Foodtruck ter plaatse komen, moet je rekening houden met een werkingskost met als vast startbedrag € 150,00. Hierin zit o.a. opbouw, afbraak, schoonmaak, uurlonen van ons personeel, voorbereiding, gasverbruik, verzekeringen etc. Wanneer het om grotere groepen gaat of wanneer er gevraagd wordt om langer te blijven, kan dit bedrag stijgen. Deze vaste werkingskost staat los van het minimum afnamebedrag van € 400,00.

Le Garage Foodtruck

Onze beloften

Een zorgeloos evenement

Met Le Garage Foodtruck nemen we een vaak-voorkomende zorg weg: de catering van jouw evenement. 

Verse Ingrediënten

Wij werken alleen maar met lokale, dagverse ingrediënten om jou & jouw gasten het allerbeste te serveren.

Lokaal & Duurzaam

Door samen te werken met lokale partners zorgen we voor een kortere & eerlijke voedselketen.

Nu boeken

Onze agenda loopt snel vol met boekingen. Wil je graag een offerte ontvangen? Neem dan hier contact op.

 

Nu boeken

Let's connect!

Benieuwd naar onze avonturen? Go & follow!